wij zijn Vrije Stijl
bureau voor
grafisch ontwerp & communicatie

wij zijn Vrije Stijl
bureau voor
grafisch ontwerp & communicatie

Wij zijn er om je communicatie en huisstijl naar een hoger plan te tillen, maar ook om te ondersteunen met lopende activiteiten. We gaan in gesprek, stellen de juiste vragen, en verzorgen een mooi eindproduct. We schakelen snel als het nodig is en helpen bij kleine en grote wensen. 

ons profiel

Klein in omvang, groot in ambitie; zo kijken we naar onszelf. Een compact team met een ruime ervaring, aan het werk voor diverse opdrachtgevers. We verzorgen logo, huisstijl & branding. We ontwerpen periodieke- en actiematige uitingen (flyer, poster, magazine) en werken aan campagnes. We bemoeien ons met het speciale drukwerk en verzorgen websites.

Laat onze ervaring helpen jullie verhaal te vertellen.

wat we
doen

HUISSTIJL & BRANDING

Samen aan de slag om uw bedrijf of organisatie de gewenste uitstraling te geven. Van logo, huisstijl tot brandstory en manual; met onze ervaring helpen we verder.

GRAFISCH ONTWERP EN OPMAAK

Een ruime ervaring in het ontwerpen en opmaken van een allerlei uitingen en producten. Denk Jaarverslag, (digitaal) magazine, flyer, poster, maar ook infographic, banners & social posts.

COMMUNICATIE & ONDERSTEUNING

Een goede vorm begint bij een goed verhaal. Samen kunnen we daar aan werken. We geven graag advies en zijn het extra paar handen van jullie communicatie-afdeling.

WEBDESIGN & ONTWIKKELING

Wij verzorgen het uiterlijk en de ontwikkeling van complete websites en andere digitale oplossingen. Een verzorgde website met wordpress, een digitale mailing, een actie-site.

hoe we werken

Al ruim tien jaar onderweg, dus voorzien van de nodige kennis en ervaring. Maar veel belangrijker, voorzien van plezier in interesse in ons vak. We werken in een klein team, houden van aanpakken en hebben graag direct en informeel contact. Zo komen we snel tot kern.

contact

oudegracht 259 a/d werf
3511 NM Utrecht
info[at]vrijestijl.nl
030 71 161 80

algemene voorwaarden

Vrije Stijl is lid van de BNO. Op ons werk zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

volg ons!