over Vrije Stijl

Midden in Utrecht, in een werfkelder aan de Oude Gracht werkt Vrije Stijl..

De werven dienen de Utrechtse ondernemers al honderden jaren, zo ook Vrije Stijl. Het is een inspirerende plek, waar we goed afgezonderd kunnen werken, maar ook kunnen genieten van het Utrecht op en rond de grachten.
“We challenge everything”, een grap aan onze pingpongtafel. Maar stiekem de kern van onze werkzaamheden. Heb je een idee, of snel een mooie oplossing nodig op het gebied van vormgeving, drukwerk of online? Kom langs om kennis te maken!

onze werkzaamheden

icon box image

Logo / huisstijl / branding

Van logo tot complete huisstijl. Wij zorgen er voor dat uw bedrijf of organisatie een verzorgde, opvallende uitstraling krijgt. Hoe? In een drietal stappen bepalen we samen wat het vertrekpunt voor het ontwerp.

stap1: We duiken jullie wereld in, de wereld van het bedrijf / organisatie. Samen schetsen we een interne en externe positie. Doel is het maken van een blauwdruk, wat is jullie identiteit?
stap2: Welke middelen zijn er nodig om je doel te bereiken? We inventariseren samen wat er nodig is om jullie nieuwe identiteit uit te dragen en desgewenst te promoten.
stap 3: Op basis van de strategie werken we een volledig concept uit voor een nieuwe huisstijl.

We voeren dit concept uit voor al onze klanten. Het maakt dus niet uit of het een grote organisatie betreft of een kleine zelfstandige, het concept blijft belangrijk. Wil je meer informatie over deze werkwijze, mail ons even!

icon box image

Grafisch ontwerp en opmaak

Wij bedenken en ontwerpen diverse uitingen, We maken magazines, rapporten, kaarten, flyers, posters, uitnodigingen, boeken, nieuwsbrieven..

Wij helpen uw idee visueel te maken. Daarnaast helpen we bij de uitvoering. We hebben goede drukkers in ons netwerk waarmee we mooie dingen kunnen maken, Maar ook een spoedbestelling van een flyer is geen enkel probleem. Voor grotere organisaties zijn we ‘dedicated’ partner voor de periodieke uitingen; rapporten, magazines, digitale mailingen en meer. We werken prettig samen met communicatie-afdelingen en vinden het geen enkel probleem om in bestaande huisstijlen te werken. We profileren ons graag als een flexibele partner die makelijk te bereiken is.

icon box image

Communicatie en strategie

Wij vertalen de boodschap naar een passende vorm. Maar wat is de boodschap? Voor welke doelgroep gaan we aan het werk, hoe spreken we die aan..

Vragen waar we graag het antwoord op helpen verzorgen. Maar ook het schrijven van teksten voor op de website of in een brochure, het bedenken van een pakkende kop, of het bijhouden van de sociale media; we nemen het graag voor onze rekening.

icon box image

Webdesign en development

Papier of scherm, brochure of website. De technologie biedt steeds meer mogelijkheden, maar voorop staat de boodschap. Wij verzorgen deze ook online.

De juiste keuzes maken zodat je een goede investering doet, daar gaat het om. Van een simpele wordpress oplossing tot een complete website op maat; we kunnen het, maar geven eerst een goed advies.

Benieuwd naar ons werk? Bekijk ons portfolio