beschikbaar

stage (Graphic) Design

vanaf september ’24

We maken graag kennis
als je..

Vol overgave een grafische studie aan het volgen bent. Als je interesse hebt in de laatste ontwikkelingen binnen ons vak, nieuwsgierig bent en overal inspiratie opdoet. Als je al goed overweg kunt met de Adobe suite, maar meer wilt leren over concept en creatie. En, als je je thuisvoelt in een klein maar gezellig team.

Wij zijn

Vrije Stijl, een klein ontwerp en communicatiebureau in Utrecht. We werken voor een uiteenlopende groep opdrachtgevers. Bijvoorbeeld in de zorg, het onderwijs, of in duurzaamheid zijn we actief. Maar ook in food, muziek, non-profit.

Uiteenlopende opdrachtgevers, met allemaal een ander vraagstuk. Dat in combinatie met alle opkomende technieken en trends (social, online, video, animatie) maakt ons werk echt leuk!

We zoeken

Een stagiair van een passende creatieve opleiding die ons wil ondersteunen in de lopende projecten. Je werkt mee aan het gehele proces om zo alles te weten te komen over ons vak en van alles te leren.

We bieden

Een leuke, leerzame werkomgeving, midden Utrecht. Je krijgt aardige toegankelijke collega’s, en samen zorgen we voor een fijne werksfeer. Daarnaast krijg je een stage-vergoeding voor je werkzaamheden.

Iets voor jou?

Stuur een mail naar stage <at> vrijestijl.nl  met je motivatie, details van je opleiding, en een selectie van je (school)werk. Wie weet tot snel!

contact

oudegracht 259 a/d werf
3511 NM Utrecht
info[at]vrijestijl.nl
030 71 161 80

algemene voorwaarden

Vrije Stijl is lid van de BNO. Op ons werk zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

volg ons!